Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του 48ου Γυμνασίου Αθηνών

 Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας, μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων αλλά και με όλους τους ενδιαφερόμενους. Στη σελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα όπως : η ιστορία του σχολείου μας, ο κανονισμός λειτουργίας του, προγράμματα που υλοποιήθηκαν, εκδηλώσεις και εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν, εργασίες των μαθητών μας, διακρίσεις τους σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς κ.λπ.

alt

 

postheadericon ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Στις 24 Μαρτίου 2017 τιμήσαμε τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης με δρώμενα, τραγούδια, χορούς, προβολές και νιώσαμε για άλλη μια φορά υπερήφανοι.

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 22:09)

Περισσότερα...

 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-16  - ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

 

Στις 22 Απριλίου πραγματοποιήσαμε μονοήμερη εκδρομή στην Βυτίνα , Δημητσάνα και στο Μουσείο Υδροκίνησης.  Για πρώτη φορά στην εκδρομή συμμετείχαν οι μαθητές και των τριών τάξεων. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους για τις εξετάσεις του Ιουνίου. 

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες πατώντας πάνω στην εικόνα που ακολουθεί

 


             

 

 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2015-16

Την Τρίτη 10-5-2016 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, γιορτάσαμε όλοι μαζί τη λήξη άλλης μιας δημιουργικής χρονιάς. Στο α΄ μέρος της γιορτής μας, οι μαθητές της Α΄ τάξης παρουσίασαν τη δουλειά τους στα πλαίσια των μαθημάτων Σχολικής Κοινωνικής Ζωής, Καλλιτεχνικών και Πληροφορικής με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό. Τα παιδιά με την βοήθεια του προγράμματος Powerpoint παρουσίασαν αναλυτικά το πρόβλημα του Σχολικού Εκφοβισμού (αίτια, συνέπειες, τρόπους αντιμετώπισης κ.λπ.) καθώς και ζωγραφιές και επιτραπέζια παιχνίδια που είχαν φτιάξει με το συγκεκριμένο θέμα.

Στο β΄ μέρος της γιορτής μας αποχαιρετίσαμε τους μαθητές της Γ΄ τάξης με θεατρικά, τραγούδια, χορό και ένα πολύ ωραίο κέρασμα. Η Διευθύντρια Δ. Δάρα έδωσε στα παιδιά της Γ΄ τάξης ένα αναμνηστικό ενώ την ημέρα των ελέγχων πήραν ένα dvd με φωτογραφίες και βίντεο από όλη τη σχολική τους ζωή στο 48ο Γυμνάσιο Αθηνών.

Επίσης οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες των μαθητών της Α΄ τάξης στο μάθημα της Τεχνολογίας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή γιατί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ετοίμασαν μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και ιδιαίτερα τις μαμάδες και την καθηγήτρια κ. Ζωή Γερογιώργη που φρόντισαν να μας χορτάσουν με τα πολύ ωραία μεζεδάκια τους. 

 Ευχόμαστε στους μαθητές της Γ΄ τάξης Καλή Πρόοδο στο νέο τους σχολείο και πάντα επιτυχίες. 

Για την όμορφη αυτή βραδιά βοήθησαν οι καθηγητές: Ζ. Γερογιώργη, Μ. Βαλληνδρά, Σ. Λιάπη, Μ. Πασχάλη, Ε. Αβαγιανού, Μ. Ζαχαράτου και Γ. Παπαευθυμίου

 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 Φωτογραφίες από τη γιορτή μπορείτε να δείτε πατώντας στην εικόνα που ακολουθεί:

 

 

 

 Για να δείτε αποσπάσματα από τη γιορτή μας πατήστε στις παρακάτω εικόνες.

 

Περισσότερα...

 

postheadericon ΘΕΑΤΡΟ Γ ΤΑΞΗΣ 2015-16

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

 

Το Σάββατο 5 Απριλίου 2016,  6:00 μ.μ.  μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης παρακολούθησαν το θεατρικό έργο "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε" στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Ήταν μια εξαιρετική παράσταση. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την υπεύθυνη των εισιτηρίων γιατί με την καλή τιμή εισιτηρίου που μας πρόσφερε, έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να δουν μια πραγματικά αξιόλογη παράσταση.

 Δείτε φωτογραφίες πατώντας στην εικόνα που ακολουθεί

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2018 22:25)

 
Calendar Clock

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered By therelax.com
ΚΑΙΡΟΣ