postheadericon ΤΟ 48ο ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

 

Μια καλή θεατρική παράσταση μπορεί με απλό και ευχάριστο τρόπο να περάσει μηνύματα για ηθικές αξίες και γενικότερα για τη ζωή και γίνεται ένα ισχυρό διδακτικό εργαλείο.

Στοχεύοντας όχι μόνο στη παροχή γνώσεων αλλά κυρίως στην καλλιέργεια ψυχής και  πνεύματος των μαθητών μας, τα τελευταία χρόνια δίνουμε τη δυνατότητα στα μεγαλύτερα παιδιά να παρακολουθήσουν θέατρο.

Έτσι και φέτος το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, στις 6 το απόγευμα, μαθητές της Β΄ και της Γ΄ τάξης παρακολούθησαν το θεατρικό έργο " Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ" στο θέατρο "ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ.

 Ήταν μια εξαιρετική παράσταση, την οποία είχαμε ξαναδεί με τους μαθητές της σχολικής χρονιάς 2010-11 και ξέραμε ότι θα ενθουσίαζε τα παιδιά όπως και έγινε.

Μετά την παράσταση οι ηθοποιοί μας δέχθηκαν στα καμαρίνια και παρά την κούρασή τους (θα ακολουθούσε και 2η παράσταση), μίλησαν με τα παιδιά, τους έδωσαν αυτόγραφα και βγάλαμε φωτογραφίες.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του θεάτρου και ιδιαίτερα την υπεύθυνη  Δημοσίων σχέσεων κ. Μερτήρη για την εξαιρετικά μεγάλη έκπτωση που μας έγινε στην τιμή του εισιτηρίου.

                                                           2013  010

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

 

Ας δούμε τι έγραψαν τα παιδιά για την παράσταση:

Ήταν μια παράσταση ωραία, εντυπωσιακή και ανατρεπτική. Οι ηθοποιοί αρκετά καλοί, τα κοστούμια τους όμορφα. Οι διάλογοι είχαν τον χαρακτήρα τους, εναλλάσσονταν ανάλογα με τα πρόσωπα και είχαν την ζωηράδα τους, την σπιρτάδα τους, το χιούμορ τους χωρίς όμως να κρύβουν την ουσία του θέματος της παράστασης.

                                                                                                                     Μαριαλένα

Αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι πως γίνεται  ένα μικρό θέατρο με λίγους ηθοποιούς να  προκαλεί τόσο γέλιο. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία γιατί πήγα για πρώτη φορά στο θέατρο και εύχομαι να ξαναπάω.

                                                                                                                    Μάρκος

Στις 9 Μαρτίου που πήγαμε θέατρο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Είδα ηθοποιούς που έβλεπα στην τηλεόραση  και τους εκτιμώ πάρα πολύ. Ο πρωταγωνιστής ήταν ο Παπαδόπουλος που έκανε έναν τρελό που μεταμφιεζόταν. Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω.

                                      

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 13 Ιούλιος 2014 15:08)

 
ΚΑΙΡΟΣ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Διδακτικές ώρες

Διάρκεια

1η ώρα

8.15-9.00

2η ώρα

9.10-9.50

3η ώρα

10.00-10.45

4η ώρα

10.55-11.40

5η ώρα

11.50-12.35

6η ώρα

12.40-13.25

7η ώρα

13.30-14.10

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ

sxedio ekkenoshs page-0001