ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2015-16

Την Τρίτη 10-5-2016 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, γιορτάσαμε όλοι μαζί τη λήξη άλλης μιας δημιουργικής χρονιάς. Στο α΄ μέρος της γιορτής μας, οι μαθητές της Α΄ τάξης παρουσίασαν τη δουλειά τους στα πλαίσια των μαθημάτων Σχολικής Κοινωνικής Ζωής, Καλλιτεχνικών και Πληροφορικής με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό. Τα παιδιά με την βοήθεια του προγράμματος Powerpoint παρουσίασαν αναλυτικά το πρόβλημα του Σχολικού Εκφοβισμού (αίτια, συνέπειες, τρόπους αντιμετώπισης κ.λπ.) καθώς και ζωγραφιές και επιτραπέζια παιχνίδια που είχαν φτιάξει με το συγκεκριμένο θέμα.

Στο β΄ μέρος της γιορτής μας αποχαιρετίσαμε τους μαθητές της Γ΄ τάξης με θεατρικά, τραγούδια, χορό και ένα πολύ ωραίο κέρασμα. Η Διευθύντρια Δ. Δάρα έδωσε στα παιδιά της Γ΄ τάξης ένα αναμνηστικό ενώ την ημέρα των ελέγχων πήραν ένα dvd με φωτογραφίες και βίντεο από όλη τη σχολική τους ζωή στο 48ο Γυμνάσιο Αθηνών.

Επίσης οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες των μαθητών της Α΄ τάξης στο μάθημα της Τεχνολογίας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή γιατί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ετοίμασαν μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και ιδιαίτερα τις μαμάδες και την καθηγήτρια κ. Ζωή Γερογιώργη που φρόντισαν να μας χορτάσουν με τα πολύ ωραία μεζεδάκια τους. 

 Ευχόμαστε στους μαθητές της Γ΄ τάξης Καλή Πρόοδο στο νέο τους σχολείο και πάντα επιτυχίες. 

Για την όμορφη αυτή βραδιά βοήθησαν οι καθηγητές: Ζ. Γερογιώργη, Μ. Βαλληνδρά, Σ. Λιάπη, Μ. Πασχάλη, Ε. Αβαγιανού, Μ. Ζαχαράτου και Γ. Παπαευθυμίου

 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 Φωτογραφίες από τη γιορτή μπορείτε να δείτε πατώντας στην εικόνα που ακολουθεί:

 

 

 

 Για να δείτε αποσπάσματα από τη γιορτή μας πατήστε στις παρακάτω εικόνες.

 

       ΒΙΝΤΕΟ 1                 ΒΙΝΤΕΟ 2

 

             

 

            ΒΙΝΤΕΟ 3                 ΒΙΝΤΕΟ 4

        

 

          ΒΙΝΤΕΟ 5                  ΒΙΝΤΕΟ 6

          

 

           ΒΙΝΤΕΟ 7                  ΒΙΝΤΕΟ 8

              

 

       ΒΙΝΤΕΟ 9               ΒΙΝΤΕΟ  10

         

 
Calendar Clock

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Powered By therelax.com
ΚΑΙΡΟΣ